Peti broj Humskog vjesnika

Izašao je peti broj Humskog vjesnika - glasila Općine Breznički Hum. Vjesnik je za čitatelje besplatan, a klikom na sliku možete preuzeti 5. broj.

humski vjesnik 5

Četvrti broj Humskog vjesnika

Izašao je četvrti broj Humskog vjesnika - glasila Općine Breznički Hum. Vjesnik je za čitatelje besplatan, a klikom na sliku možete preuzeti 4. broj.

humski vjesnik 4

Općina Breznički Hum dobila certifikat ISO 9001:2008

Nakon provedenog postupka za dobivanje certifikata i provedenog audita, Općina Breznički Hum u ožujku je službeno primila Certifikat za zadovoljavanje norme ISO 9001:2008 - lokalna samouprava.

Dobivanje certifikata od iznimne je vrijednosti za Općinu Breznički Hum jer potvrđuje kvalitetu organizirane uspostave provedbe i nadzora kakvoće pružanja usluga.

Certifikat je odobren od tvrtke Tüv Nord iz Njemačke. Svrha uvođenja ISO standarda je implementacija sustava upravljanja kvalitetom, odnosno uspostavljanje funkcionalnosti i efikasnosti poslovnih procesa.

ISO 9001:2008 je oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvalitete, s ciljem uspostave međunarodnih zahtjeva za Sustave upravljanja kvalitetom.

Uvođenje i održavanje ovog sustava jedan je od strateških projekata Općine Breznički Hum koji je ostvaren u cilju još efikasnijeg zadovoljavanja zahtjeva, potreba i očekivanja građana i drugih korisnika usluga.

Općina Breznički Hum ovime se obvezala na zadržavanje visokog standarda upravljanja kvalitetom poslovanja.


Zapošljavanje - natječaji

Trenutno nema otvorenih natječaja za zapošljavanje.

Treći broj Humskog vjesnika

Povodom 20. godišnjice osnutka Općine Breznički Hum izašao je i 3. broj Humskog vjesnika - glasila Općine Breznički Hum. Želimo Vam ugodne trenutke uz Humski vjesnik. Vjesnik je za čitatelje besplatan, a klikom na sliku možete preuzeti digitalnu kopiju 3. broja.

humski vjesnik 3

Drugi broj Humskog vjesnika

Izašao je i drugi broj Humskog vjesnika - glasila Općine Breznički Hum. Vjesnik je za čitatelje besplatan, a klikom na sliku možete preuzeti digitalnu kopiju 2. broja.

vjesnik 2

Prvi broj Humskog vjesnika

Izašao je prvi broj Humskog vjesnika - glasila Općine Breznički Hum. Humski vjesnik će izlaziti dva puta godišnje, a donosit će razne novosti iz Općine Breznički Hum.

Vjesnik je za čitatelje besplatan, a financiran je od strane Općine i sponzora. Kliknite na sliku za preuzimanje digitalne kopije Humskog vjesnika.

vjesnik 1

Službene internet stranice


Općina Breznički Hum pokrenula je nove službene internet stranice s ciljem informiranja lokalne zajednice o Općini i njezinim aktivnostima.